Csoportos körutazások | Chemol Travel

További körutazások


„Izrael, egynapos egyéni kirándulások”Képek
 

Csoportos körutazás magyar idegenvezetővel

 
Ajánlat leírás
Jeruzsálem · Betlehem · Massada · Qumran · Holt-Tenger · Nazareth · Galil-tó · Caesarea · Haifa · Akko · Rosh Hanikra
 

Jeruzsálem fénypontjai

Csatlakozás a szállodától a programhoz (az utasokat  jeruzsálemi, ill. tel aviv-i szállodákból gyűjtőtranszfer viszi a program kiinduló pontjához).
Panorámás látkép az Olajfák hegyéről, ahonnan többek között a Sziklamecset  csillogó aranykupolája is teljes pompájban látható. Leutazás az óvároshoz, majd gyalogos városnézés: Zion hegy, Cardo, a Via Dolorosa állomásai, Szent Sír Temploma, majd séta  a Nyugati Falhoz (Siratófal). Ezután az új városrészben a II. Világháborús emlékhely - Yad Vashem- megtekintése, majd  transzfer  vissza a szállodához.

Részvételi díj: jeruzsálemi szállodától: 22 000 Ft/fő-től
tel aviv-i szállodától: 26 000 Ft/fő-től

Jeruzsálem és Betlehem

Csatlakozás a szállodától a programhoz (az utasokat  jeruzsálemi, ill. tel aviv-i szállodákból gyűjtőtranszfer viszi a program kiinduló pontjához).
Panorámás látkép az Olajfák hegyéről, ahonnan többek között a Sziklamecset csillogó aranykupolája is teljes pompájban látható. Leutazás az óvároshoz, majd gyalogos városnézés: Zion hegy, Cardo, a Via Dolorosa állomásai, Szent Sír Temploma, majd séta  a Nyugati Falhoz (Siratófal).
Elutazás Betlehembe, ahol  a Születési Templom meglátogatása. A programhoz útlevél szükséges!

Részvételi díj: jeruzsálemi szállodától: 28 000 Ft/fő-től
tel aviv-i szállodától: 32 000 Ft/fő-től

Massada, Qumran és a Holt-Tenger

Csatlakozás a szállodától a programhoz (az utasokat a  jeruzsálemi szállodákból gyűjtőtranszfer viszi a program kiinduló pontjához).
Átutazás a Júdeai sivatagon és a Jordán völgyén a Holt-tengerig, mely a Világ egyik legmélyebb  pontja és egyben legsósabb víze. A Holt-tenger mentén elérkezés Qumran barlagjaihoz, ahol egykor  a híres Holt-tengeri Tekercseket egy pásztor megtalálta. Továbbutazás déli irányba és a Massada erőd megtekintése, mely Heródes erődítménye volt. Felutazás kötélpályás felvonóval, ismerkedés az egykor ott élők történelmével. Leutazás a kötélpályás felvonóval a Holt-tenger szintjére és szabadidő strandolásra, pihenésre. A Holt-tenger vize és iszapja is kiváló terápiás hatású és a víz sótartalma elősegíti, hogy a test lebegjen (Fokozottan figyeljen oda, hogy a víz szembe ne menjen és ne nyelje le! A tudnivalókról az idegenvezető a helyszínen  tájékoztatja utasainkat). A nap végén visszautazás Jeruzsálembe a szállodához.

Részvételi díj: jeruzsálemi szállodától: 32 000 Ft/fő-től
tel aviv-i szállodától: nem lehetséges

Holt-tenger relaxáció

Csatlakozás a szállodától a programhoz (az utasokat  jeruzsálemi, ill. tel aviv-i szállodákból gyűjtőtranszfer viszi a program kiinduló pontjához).
Elutazás a Holt-tengerhez, mely a tengerszint alatt 400 méterrel található zárt rendszerű tó. Izrael és Jordánia között fekszik, a Negev és a Júdeai sivatagok része, Jeruzsálemtől 1-1,5 óra autóútra. Maga a víz és  a tó iszapja, valamint klimája gyógyhatású, de  csupán kikapcsolódásra is tökéletes és érdekes úticél. Megérkezés az Ein Gedi Spa-hoz, strandolás, szabadidő. A spa központban étterem, zuhany, öltöző és egyéb szolgáltatások állnak a vendégek részére (némelyek helyszíni fizetés ellenében).
Visszautazás a késő délutáni órákbana  szállodához.

Részvételi díj: jeruzsálemi szállodától: 25 000 Ft/fő-től
tel aviv-i szállodától: 27 000 Ft/fő-től

Nazareth és  a Galil tó szent helyei

Csatlakozás a szállodától a programhoz (az utasokat  jeruzsálemi, ill. tel aviv-i szállodákból gyűjtőtranszfer viszi a program kiinduló pontjához).
Elutazás Nazarethbe, látogatás az Angyali Üdvözlet Bazilikában, mely a keresztények egyik legszentebb helye és eredeti, feltárt szintje állítólag Szűz Mária gyermekkori lakhelye volt. Látogatás Szt. József házához, majd továbbutazás Kánán keresztül a Nyolc Boldogság hegyéhez, ahol Jézus a hegyibeszédet tartotta. A következő állomás a hal- és kenyérszaporítás helyszíne Tabgha, ezt követi Capernaumban  Szt.Péter háza, a régi zsinagóga, végül megérkezés a Jardenithez, a Jordán folyó keresztelőhelyéhez. Rövid szabadidő, majd visszautazás a szállodához.

Részvételi díj: jeruzsálemi szállodától: 29 000 Ft/fő-től
tel aviv-i szállodától: 267 000 Ft/fő-től

Caesarea, Haifa, Akko, Rosh Hanikra

Csatlakozás a szállodától a programhoz (az utasokat  jeruzsálemi, ill. tel aviv-i szállodákból gyűjtőtranszfer viszi a program kiinduló pontjához). Elutazás a Földközi-tenger mentén Caesareába, mely a római kori Júdea legnagyobb városa volt. Szépen megmaradt vízvezeték, amfiteátrum és más emlékek kápráztatják el a látogatót. Az utazás folytatódik a lovagkori Akko városába, ahol a vár és az orientális piac meglátogatása szerepel a programban. Továbbutazás Rosh Hanikra helységbe a libanoni határ mellett és a gyönyörű, természet alkotta barlangok megtekintése a tengerparton. A kirándulás Haifában végződik, mely Izrael egyik legszebb városa kikötővel, a Bahai kertekkel (kívülről), látványos panorámával. Visszautazás a szállodához.

Részvételi díj: jeruzsálemi szállodától: 35 000 Ft/fő-től
tel aviv-i szállodától: 32 000 Ft/fő-től

 

Utazási információk

 
Az ajánlat ára tartalmazza
Nap Város Indulás Érkezés
- - - -
Időpont: több időpontban
Időtartam: utazással együtt 1nap
Utazás: busz
Ellátás: leírás szerint
Idegenvezetés: helyi angol nyelvű, felár ellenében magyar nyelvű
Min. létszám: 2 fő
Szoba szolgáltatások
 

Választható időpontok és csomagok

 
Szolgáltatások

Részvételi díj

22 000 Ft/fő-től

A részvételi díjak tartalmazzák: közlekedés a leírt útvonalon autóbusszal, helyi angol nyelvű idegenvezetés, a szükséges belépők. A részvételi díjak a szezon szerint változhatnak, tájékoztató jellegűek!
Külön fizetendők: a fent fel nem sorolt szolgáltatások, személyes kiadások, étkezések.