Csoportos körutazások | Chemol Travel

További körutazások


„Sanghaj, Hangcsou, Wuzhen”Képek
 

Csoportos körutazás magyar idegenvezetővel

 
Ajánlat leírás
Sanghaj és a festői vizivárosok különlegességnek számítanak. Mindehhez világörökségek, egy szuperexpressz és természeti látványosságok társulnak az utazás alatt. A kínai csoportos körutazást nagy tudású magyar idegenvezetőnk előadásai teszik fényűzővé.
 

1. nap

Találkozás a magyar idegenvezetővel a repülőtéren és elutazás pekingi átszállásal Shanghaiba.

2. nap

Transzfer a szállodához. Megérkezés után a szállodai szobák elfoglalása, majd szabadidő, aklimatizálódás a hihetetlen méretekkel bíró megapoliszban. Esti programként egy akrobata show megtekintése javasolt (helyszíni fizetéssel). Szállás Shangaiban.
 

3. nap

Reggeli, majd városnézés Shanghajban magyar nyelvű idegenvezetéssel: Jade Buddha Templom, séta az óvárosban,  a Yu Yuan kertek - Dél-Kína  egyik legszebb kertjeinek meglátogatása, majd  felutazás a Jinmai Towers 88-ik emeletére, ahonnan egészen fantasztikus látkép nyílik a városra. Estére tervezhető egy kellemes séta vagy vásárlás a Tianzifang művészeti és bevásárló negyedben (fakulktatív), vagy a szórakozni vágyók a  francia negyed bárjaiban pihenhetik ki az utazás fáradalmait (fakultatív). Szállás Shanghaiban.
 

4. nap

A nap szlogenje: Hangcsou a Földi Paradicsom! Kína tíz legszebb városa között tartják számon. Hangcsou a Wuyue Királyság fővárosa volt 907 és 978 között, az Öt Dinasztia és Tíz Királyság korában. Transzfer a pályaudvarra, elutazás szuperexpresszel Hangzhouba. Délután a Nyugati-tó meglátogatása hajókázással, a Lingyin Templom termeinek és híres szobrainak megtekintése, valamint a Huagang Park, Lihue Pagoda és a tea falu az ültetvénnyel  a soron következő látványosságok. Szállás Hangcsouban.

 

5. nap

Reggeli, majd elutazás autóbusszal Wuzhen városba. Wuzhen a nagyjából 60 000 lakosú városka látványos kanálisok mentén épült, a Jangcétől délre a hat történelmi város közepén helyezkedik el. A festői városka kőhídjairól és fafaragásairól is híres, de a modern kor is ismertté tette, hiszen 2014 óta az Internet Világkiállítás állandó helyszíne. Kis szabadidő Wuzhen felfedezésére. Visszautazás autóbusszal Sanghajba, szállás.
 

6. nap

Reggeli után szabadidő a menetrend függvényében, transzfer a repülőtérre és visszautazás Budapestre átszállással. Búcsú a magyar idegenvezetőtől egy csodálatos, tartalmas kínai utazás végén.


A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend és a szállodák tájékoztató jellegűek.
 

Utazási információk

 
Az ajánlat ára tartalmazza
Nap Város Indulás Érkezés
1. nap Budapest 20:10 -
1. nap Peking - 16:40
2. nap Peking, Sanghaj - -
3. nap Sanghaj - -
4. nap Sanghaj-Hangcsou - -
5. nap Hangcsou-Wuzhen - -
6. nap Sanghaj, Peking 07:50 -
6. nap Budapest - 18:40
Időpont: 2019. március 15-20.
Időtartam: utazással együtt 6nap/4éj
Utazás: repülő + busz + expresszvonat
Elhelyezés: középkategóriájú szállodákban
Ellátás: reggeli
Idegenvezetés: magyar nyelvű idegenvezető
Min. létszám: 15 fő
Szoba szolgáltatások
 

Választható időpontok és csomagok

 
Szolgáltatások

Részvételi díj kétágyas elhelyezéssel

175 000 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza: utazást a leírt útvonalon repülőjárattal, Kínán belül expresszvonattal 2. osztályon és autóbusszal, 4éj szállást reggelivel, magyar nyelvű idegenvezetést, utas-, poggyász- és balesetbiztosítást, valamint útlemondási biztosítást.
Külön fizetendők: repülőtéri illetékek, vízumdíj, fakultatív programok* (belépők díját nem tartalmazzák).
 

Részvételi díj egyágyas szobában

285 000 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza: utazást a leírt útvonalon repülőjárattal, Kínán belül expresszvonattal 2. osztályon és autóbusszal, 4éj szállást reggelivel, magyar nyelvű idegenvezetést, utas-, poggyász- és balesetbiztosítást, valamint útlemondási biztosítást.
Külön fizetendők: repülőtéri illetékek, vízumdíj, fakultatív programok* (belépők díját nem tartalmazzák).