Csoportos körutazások | Chemol Travel

További körutazások


„Körutazás Kínában: az avatar világ a valóságban”Képek
 

Csoportos körutazás magyar idegenvezetővel

 
Ajánlat leírás
A csoportos körutazást magyar idegenvezetővel a kínai megapoliszokba és varázslatos „Avatar” hegyekhez Hunan tartományba. Kényelmes utazás, egyedi látnivalók a magyar idegenvezető kalauzolásával.
 

1. nap

Elutazás közvetlen repülőjártattal Pekingbe, Kína fővárosába.

2. nap

Megérkezés Pekingbe.
Peking a világ legnépesebb államának fővárosa, a Négy Ősi Kínai Főváros egyike. Érdekesen keveredik benne az ezeréves ősi kínai kultúra (az ie. 1000 évből is találhatók maradványok a városban), a Ming- és Csing-dinasztia idejéből származó csodálatos templomok, a közel 70 éves maoista-kommunista rendszer lenyomata és az ultramodern épületek látványa.
Érkezés után látogatás a Tian Tan Tenplomban és  egy gyöngy üzemben. Szállás Pekingben.

3. nap

Utazás a Yu Yong-hágóhoz, a Kínai Nagy Fal Pekinghez legközelebb található, látogatható részéhez. A helyőrség helyreállított házainak megtekintése és séta a Nagy Falon. A Nagy Fal az i.e. 3. század és i.sz. 17. század eleje között Kína északi határán épített erődítményrendszerek összessége, amelynek célja az volt, hogy a földművelő Kínát megvédje az északi nomád törzsek (nagy részben a hunok) támadásaitól. Becslések szerint kb. 7000 km hosszú, és különböző korokban épült erődítményekből áll. Délután a Ming-császárok temetkezési helyének meglátogatása. A 40 km2-es sírkert 13 Ming császár végső nyughelye. A sírkert helyszínét a feng shui szerint kedvező fekvése alapján választották ki. A három oldalról zárt völgyet csak dél felől lehet megközelíteni, az északi széllel érkező gonosz szellemeknek hegylánc állja útját. Séta a Szellemek Útján, melyet szobrok öveznek: hivatalnokok, katonák, állatos és mitikus szörnyek. A csoport magyar idegenvezetője és a helyi idegenvezető nagyszerű előadásában élvezhető ez a nap. Szállás Pekingben.

4. nap

Reggeli után látogatás a világ legnagyobb terére, a Tienanmen térre -Mennyei Béke Tere. Fő látnivalók: Mao Ce-tung Mauzóleuma, Népi Gyűlés Háza, Pekingi Nemzeti Múzeum, Népi Hősök Emlékműve. Délután kirándulás a Nyári Palotához: a császári kert, a „hosszú folyosó” a Kumming-tó mellett, valamint a „Márványhajó” megtekintése. Látogatás a 2008-as olimpia színhelyére, a „Madárfészek” megtekintése. Szállás Pekingben.
Este fakultatív program: pekingi kacsavacsora. Szállás Pekingben.

5. Nap

Reggeli után transzfer a repülőtérre, elutazás helyi repülőjárattal a titokzatos hegyvidék fővárosába, Zhangjiajieba. Megérkezés után séta a magyar idegenvezető kíséretében és szállás.

6. nap

Reggeli után kezdődik a csodák napja: látogatás  a Tianzi hegység természetvédelmi területre, felutazás kötélpályás felvonóval.
Tianzi hegység Természetvédelmi Terület több mint 3000 kőoszloppal az Avatar film alkotóit is megihlette, és az egyik 1 km  magas hegyoszlopot át is nevezték Avatar Hallelujah hegynek. Sziklás hegycsúcsok misztikus ködbe burkolózva, szurdokok és vízesések, természetes hidak  és megannyi csoda látható a parkban. Tipikusan itt élő növény és állatfajok között az egyik legkülönlegesebb a kínai óriás szalamandra a maga majd 2 méteres hosszával.
Yuanjiaje - a park északi része, és a Tíz Mérföld természeti galéria megtekintése kisvasúttal a Suoxi völgyben . Szállás Zhangjiajieban.

7. nap

Reggeli után a park további nevezetes útvnalainak megtekintése: „Sárga Kő falu”, melyet mini tündérvilágnak is becéznek, majd az „Arany Ostor” völgy a  következő természeti látványosság, séta a kristálytiszta vízű patakok mellett. Fakultatív programlehetőség: adrenalin emelő séta az üveghídon, mely 430 méter hosszú és 300 méterrel van a völgy felett, ez a Zhangjiajie Grand Canyon Skywalk! Késő délután transzfer a repülőtérre, elutazás Sanghajba, megérkezés után transzfer a szállodába és szállás Sanghajban.

8. nap

Reggeli, majd városnézés Shanghajban magyar nyelvű idegenvezetéssel: Jade Buddha Templom, séta az óvárosban, a Yu Yuan kertek - Dél-Kína egyik legszebb kertjeinek meglátogatása, majd  felutazás a Jinmai Towers 88-ik emeletére, ahonnan egészen fantasztikus látkép nyílik a városra. Estére tervezhető egy kellemes séta vagy vásárlás a Tianzifang művészeti és bevásárló negyedben (fakulktatív), vagy a szórakozni vágyók a  francia negyed bárjaiban pihenhetik ki az utazás fáradalmait (fakultatív). Szállás Shanghaiban.

9. nap

Reggeli, transzfer a repülőltérre a menetrendnek megfelelően és visszautazás Pekingen keresztül Budapestre.


A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend és a szállodák tájékoztató jellegűek.
 

Utazási információk

 
Az ajánlat ára tartalmazza
Nap Város Indulás Érkezés
1. nap Budapest 21:10 -
2. nap Peking - 13:05
3. nap Peking - -
4. nap Peking - -
5. nap Peking-Zhangjiajie - -
6. nap Zhangjiajie, az Avatárok hegysége - -
7. nap Zhangjiajie-Sanghaj - -
8. nap Sanghaj - -
9. nap Sanghaj-Peking 07:55 10:10
9. nap Peking-Budapest 13:05 19:40
Időpont: 2019. április 7-15.
Időtartam: utazással együtt 9nap/7éj
Utazás: repülő + busz
Elhelyezés: helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobában
Ellátás: reggeli, felár ellenében félpanzió (ebéd)
Idegenvezetés: magyar nyelvű idegenvezető
Min. létszám: 15 fő
Szoba szolgáltatások
 

Választható időpontok és csomagok

 
Szolgáltatások

Részvételi díj kétágyas elhelyezéssel

379 000 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza: utazást repülőjáratokkal, a körutazás során autóbusszal, 7éj szállást helyi besorolás szerinti 4*-os szállodák kétágyas szobáiban, félpanziós ellátást, belépőjegyek, bbp- és útlemondási biztosítás, magyar nelvű idegenvezetést.
Külön fizetendő: illetékek, vízumdíj, borravalók (javasolt mértéke 35 USD/fő).
 

Részvételi díj egyágyas szobában

464 000 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza: utazást repülőjáratokkal, a körutazás során autóbusszal, 7éj szállást helyi besorolás szerinti 4*-os szállodák kétágyas szobáiban, félpanziós ellátást, belépőjegyek, bbp- és útlemondási biztosítás, magyar nelvű idegenvezetést.
Külön fizetendő: illetékek, vízumdíj, borravalók (javasolt mértéke 35 USD/fő).