Csoportos körutazások | Chemol Travel

További körutazások


„Peking 4 napos látogatás” egyéni utazásKépek
 

Csoportos körutazás magyar idegenvezetővel

 
Ajánlat leírás
Ajánljuk mindazoknak, akik üzleti vagy egyéb célból utaznak Kínába és szeretnék a főbb látványosságokat, városokat megismerni, információt, tudást és élményt szerezni. A programok 2 fő részvételétől már garantáltan indulnak.
 

1. nap

Megérkezés Pekingbe, transzfer a szállodába. Szállás: King Parkview vagy Traveller Inn Huaqiao szállodákban. A szoba 14.00 órától foglalható el.

2. nap

Klasszikus, egésznapos városnézés Pekingben (csoportos, seat-in-coach program), mely a város népszerű látványosságait mutatja be. Az első megálló a Tiananmen tér, ahol a legtöbb nemzeti ceremónia, ünnepség zajlik. Innen séta a Tiltott városba, mely az utolsó uralkodói palota impresszív méretekkel, vörös falakkal és arany háztetőkkel. Ezután látogatás egy kínai orvosi központban, ahol a tradicionális helyi gyógyítást mutatják be. Kis szabadidő, majd a következő állomás a Mennyek Temploma - a legnagyobb ősi uralkodói épületcsoport, ahol egykor a császárok imádkoztak békéért és jó termésért. Kínai jellegű ebéd után rövid látogatás egy gyöngy üzemben, majd elutazás a Nyári Palotához. A császári családok itt pihentek nagy nyári forróság idején és nem csak a palota, de csodálatos kertje is figyelemre méltó.
Transzfer vissza a szállodához, szállás.

3. nap

Az egész napos kirándulás a Ming Sírok megtekintésével kezdődik, melyek a legjobb állapotban megőrzött uralkodói sírok Kínában, 500 éves történelemmel. Többek között a Changling - a sírok legnagyobbja látható, ahol Yongle császár (Peking első uralkodója)
és felesége Xu nyugszanak. A látogatás kb. 1 órás séta, majd tovább utazás és megálló egy jáde kő üzemnél, ahol faragott szobrok és ékszerek láthatók és vásárolhatók meg.
Tovább utazás a Nagy Fal Badalingnál lévő részéhez. Ez a rész a legjobb állapotban fennmaradt fal rész, legmagasabb pontja 800 méter tengerszint felett. A látogatáshoz helyben fizetéssel lehet felvonót igénybe venni. Séta a Nagy Falon, miközben nem csak az építmény, de a körülötte elterülő táj is szép látvány ad.
Visszautazás a szállodához Pekingbe, de előtte egy hagyományos kínai tea ceremónia megtekintése. Szállás Pekingben.

4. nap

Búcsú Pekingtől. A szállodai szoba délelőtt 12 óráig áll rendelkezésre.

 

Utazási információk

 
Az ajánlat ára tartalmazza
Nap Város Indulás Érkezés
- - - -
Időpont: 2019. májustól - decemberig
(kivéve szept. 30. - okt. 8.)
Időtartam: 4 nap / 3 éjszaka
Utazás: busz
Ellátás: leírás szerint
Idegenvezetés: helyi angol nyelvű idegenvezetés
Min. létszám: 2 fő
Szoba szolgáltatások
 

Választható időpontok és csomagok

 
Szolgáltatások

Részvételi díj

65 000 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza: repülőtéri transzferek, 3éj szállás reggelivel, 2 ebéd, a megadott programok a szükséges belépőkkel, közlekedéssel, angol nyelvű idegenvezetés.
Külön fizetendők: vízum, helyi borravaló kb. 20 USD /fő a helyszínen. Az ár repülőjegyet vagy egyéb közlekedést Kínába nem tartamaz!