Csoportos körutazások | Chemol Travel

További körutazások


„Szilveszter Pekingben”Képek
 

Csoportos körutazás magyar idegenvezetővel

 
Ajánlat leírás
Búcsúzzon az óévtől egy igazi metropoliszban! A Tiltott Város, Mennyek Temploma, Nagy Fal, Ming Sírok és  még sok más  látnivaló társaságában!
 

1. nap

A csoport első napon menetrendszerinti járattal utazik Pekingbe, egyszeri átszállással. A délutáni indulás kényelmes kiutaztást biztosít a repülőtérre, majd a francia légitársaság járatával egyenesen repülés Pekingbe.

2. nap

Megérkezés Pekingbe, transzfer a szállodába. Útközben panorámás városnézés a kínai fővárosban, mialatt bepillantást nyerhet Peking mindennapi életébe és néhány nevezetessége is elővillan. A hatalmas metropolisz nyűzsgő, forgalmas sugárutakkal, tiszta, rendezett parkokkal, elegáns üzletekkel és a kínai egzotikum minden csodájával várja utasainkat. Este szabad program vagy gyalogos ismerkedés a várossal magyar idegenvezető kíséretében. Idegenvezetőnk Kína és egyben Peking nagy ismerője. Vacsora és szállás Pekingben.

3. nap

Ez a nap bemutatja Peking fő látványosságait és nagyszerű alkalom lesz arra, hogy megismerje a hatalmas ország uralkodóit, ízelítőt kapjon történelméből és kultúrájából. Reggeli, majd látogatás a  Tienanmen térre - Mennyei Béke tere-, melyet a Világ legnagyobb  tereként tartanak számon. Látnivalók (kívülről): Mao Ce Tung Mauzóleuma, a Népi Gyűlés Háza, Pekingi Nemzeti Múzeum, Népi Hősök Emlékműve.  Következő állomás a Tiltott Város, mely  majd ötszáz éven keresztül szolgált a császárok  lakóhelyeként. A Kínában megszokott grandiózus méretek,  980 épület és több ezer szoba jellemzi a hatalom és irányítás egykori központját, mely a hagyományos kínai építészet  remekműve. A nap végén az Ég Temploma megtekintése, melynek központi épülete 38 méter magasan nyúlik az égbe. Vacsora és szállás Pekingben.

4. nap

Reggeli után egésznapos kirándulás a Nagy Falhoz, a Ming-sírok és a Szellemek Útja megtekintése. Igazi varázslatos hangulatot áraszt a tél színeiben a pompázatos Nagy Fal és  a hegyvidékes táj! Elutazás a Yu Ying hágóhoz, ahol a Nagy Fal látogatható része található. A helyőrség helyreállított házainak megtekintése és séta a Nagy Falon, melynek építését az i.e. 3. században kezdték el, és a becslések szerint 7000 km hosszúságú. Ezt követi a Ming-sírok megtekintése. A hatalmas császári sírkert a feng shui szabályai szerint  épült meg,  40 négyzetkilométeres területet ölel magában és megközelítése csak a Szellemek Útján lehetséges, melyet mitikus figurák grandiózus szobrai öveznek.
Fakultatív program: Este szilveszteri kacsavacsora pezsgővel egy tipikus, igazán hangulatos  helyi étteremben, majd lehetőség egy  sétára a pazsgős koccintás után az idegenvezető kíséretében a Houhai bárnegyedben (fogyasztás a bárokban a helyszínen fizetendő). Houhai negyedet egy látványos tó mellett találjuk, a turisták kedvenc esti szórakozóhelye Pekingben. Szállás Pekingben.

5. nap

Reggeli után transzfer a repülőtérre, miközben utolsó pillantást vethet Pekingre. Visszautazás Budapestre. Megérkezés a Budapestre a menetrend szerint. Biztosak vagyunk abban, hogy Önnek is felejthetetlen mediterrán kalandban lesz része, és reméljük, hogy nem sokára ugyanezen vagy egy másik programunkon ismét a Chemol Travel-lel utazók körében köszönthetjük Önt!


A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend és a szállodák tájékoztató jellegűek.
 

Utazási információk

 
Az ajánlat ára tartalmazza
Nap Város Indulás Érkezés
1. nap Budapest 16:15 -
2. nap Peking - 16:35
3. nap Peking - -
4. nap Peking - -
5. nap Peking 11:55 -
5. nap Budapest - 23:05
Időpont: 2019. december 28. - január 1.
Időtartam: utazással együtt 5nap/3éj
Utazás: repülő + busz
Elhelyezés: helyi 4*-os szállodában, kétágyas szobában
Ellátás: 3 reggeli, 2 vacsora
Idegenvezetés: magyar nyelvű idegenvezető
Min. létszám: 15 fő
Szoba szolgáltatások
 

Választható időpontok és csomagok

 
Szolgáltatások

Részvételi díj kétágyas elhelyezéssel

Előfoglalási ár: 158 000 Ft/fő-től

A részvétei díj tartalmazza: közlekedést és transzfereket a leírás szerint, szállást a megadott ellátással kétágyas szobákban, 2 vacsora, a leírt városnézéseket és kirándulásokat, magyar nyelvű idegenvezetést
Külön fizetendők: adók és illetékek, vízumdíj, borravaló (USD20/fő)
Választható opciók: bbp- és sztornó biztosítás, fakultatív programok, felárak
 

Részvételi díj egyágyas szobában

Előfoglallási ár: 195 000 Ft/fő-től

A részvétei díj tartalmazza: közlekedést és transzfereket a leírás szerint, szállást a megadott ellátással kétágyas szobákban, 2 vacsora, a leírt városnézéseket és kirándulásokat, magyar nyelvű idegenvezetést
Külön fizetendők: adók és illetékek, vízumdíj, borravaló (USD20/fő)
Választható opciók: bbp- és sztornó biztosítás, fakultatív programok, felárak