Csoportos körutazások | Chemol Travel

További körutazások


„Wales, kastélyok és várak”Képek
 

Csoportos körutazás magyar idegenvezetővel

 
Ajánlat leírás
Wales területe a történelmi idők előtt is lakott volt, római hadseregek állomásoztak itt és a középkori nemesség építette fel várait. Wales egyike az Egyesült Királyság alkotta négy országnak, kis városok, a hatalmas zöld mezők, a tengerpart és sziklaormokon álló masszív várak mind arra várnak, hogy elkápráztassák szemet gyönyörködtető látványukkal.
 

1. nap

Elutazás átszállással Cardiff-ba, Wales fővárosába, ahol az ókori rómaiak után Hódító Vilmos korabeli vár mellett a Millenium Stadion magasodik. Transzfer a szállodába, Swanseába (70 km).

2. nap

Reggeli, majd egész napos kirándulás Swansea - Pembroke - St. David útvonalon (260 km). Az impozáns Carew Kastély megtekintése, majd utazás a Pembrokshire part mentén a Bíborosi Palotához - Szt. Dávid Katedrális -, melynek eredeti épülete a 6. században lett alapítva. A katedrális megtekintése és továbbutazás a Whitesand Bay-hez, amely Wales egyik legszebb tengerparti strandja. Lehetőség szerint kis szabadidő, pihenés (időjárás függvénye). Szállás Swanseában.

3. nap

Reggeli a szállodában, majd egész napos program Swansea - Penderyn - Tretower - Blaenavon - Cardiff útvonalon (140 km). Látogatás a Penderyn whisky desztillálóban, mely Brecon Beacons látványos hegyvidék és Nemzeti park mellett található Dél-Wales-ben. Itt a 19-ik századtól kezdve készítik kereskedelmi forgalomba az italt, és a whiskyn kívül likőröket is gyártanak. Következő helyszín a Blaenavon ipari terület, mely az UNESCO Világörökség része. Továbbutazás a Tretower Court α Castle és annak meglátogatása - a 900 éves műemlék terület befolyásos walesi családok kezében volt, a kastélyban a nemesi élet kifinomult hétköznapjai tekinthetők meg a történelmi Breconshire megyében. Szállás Cardiff-ban.

4. nap

Cardiff Wales székhelye, különleges látnivalókkal, elsőrendű szórakozási lehetőségekkel és csodás üzletekkel. Mindez gyalogos távolságban elérhető a 2000 éves történelemmel bíró városban. Reggeli a szállodában, délelőtt  panorámás városnézés Cardiffban, majd a St. Fagan Múzeum megtekintése történelmi épületekkel, skanzen jelleggel, Cardiff Kastély gótikus lakosztályaival (kb. 3 órás program). A kastély jelen állapotában több stílust is képvisel: római erődítmény, impresszív normann kastély és egy különleges viktoriánus fantázia eredménye, köszönhetően igen befolyásos és gazdag tulajdonosának. Belsejében a  mesebeli lakosztályok gazdagsága lenyűgöző. Szállás Cardiffban.

5. nap

Reggeli után egész napos kirándulás Cardiff - Caerleon - Chepstow - Tintern - Cardiff útvonalon (140 km). Carleon megtekintése - a római korban Isca néven ismert városban az erőd és a fürdők meglátogatása. A helység a római légiók állandó bázisa volt és egyben Carleonból ered  Artúr király legendája is. Chepstow-ban a 11 századi, nagyon jó állapotban megmaradt kastély következik, mely dél-kelet Walesben egy folyóparti magaslaton áll és a 11. században kezdték el építeni.A kastély lenyűgöző látványú, ahol szinte tapinthatók a történelmi évszázadok. Végezetül Tinternben a csodás környezetben lévő apátság maradványainak látványa nyűgözi le a látogatót a Wye völgyben. Visszautazás Cardiffba, ahol szállás.

6. nap

Reggeli, majd szabad program a transzfer idejéig. A csomagok elhelyezése a szálloda csomagszobájában. Transzfer a repülőtérre, megérkezés Budapestre a menetrend szerint, átszállással.


A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend és a szállodák tájékoztató jellegűek.
 

Utazási információk

 
Az ajánlat ára tartalmazza
Nap Város Indulás Érkezés
1. nap Budapest 17:15 -
1. nap Cardiff - 21:30
2. nap Swansea, Premboke, St. David - -
3. nap Penderyn, Tretower, Blaenavon - -
4. nap Cardiff - -
5. nap Caerleon, Chepstow, Tintern - -
6. nap Cardiff 17:15 -
6. nap Budapest - 22:55
Időpont: 2019. június 12-17.
Időtartam: utazással együtt 6nap/5éj
Utazás: repülő + busz
Elhelyezés: középkategóriájú szállodákban
Ellátás: reggeli
Idegenvezetés: magyar nyelvű idegenvezető
Min. létszám: 15 fő
Szoba szolgáltatások
 

Választható időpontok és csomagok

 
Szolgáltatások

Részvételi díj kétágyas elhelyezéssel

278 000 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza: utazást a leírt útvonalon menetrendszerinti repülőjárattal, transzfereket lékondícionált autóbusszal, 5éj szállást reggelivel, magyar nyelvű idegenvezetést, utas-, poggyász- és balesetbiztosítást, valamint útlemondási biztosítást.
Külön fizetendők: repülőtéri illetékek, felárak és fakultatív programok* (belépők díját nem tartalmazzák).
 

Részvételi díj egyágyas szobában

363 000 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza: utazást a leírt útvonalon menetrendszerinti repülőjárattal, transzfereket lékondícionált autóbusszal, 5éj szállást reggelivel, magyar nyelvű idegenvezetést, utas-, poggyász- és balesetbiztosítást, valamint útlemondási biztosítást.
Külön fizetendők: repülőtéri illetékek, felárak és fakultatív programok* (belépők díját nem tartalmazzák).