Feledhetetlen utazási élmények


Miért épp körutazás?

9 verhetetlen érv a csoportos körutazások mellett!

 


Ki ne szeretné a kellemes utazásokat?

Van valami megismételhetetlenül varázslatos abban, amikor az ember...
 

1. Más népek, kultúrák megismérése a kíváncsi ember számára mindig is vonzó volt. Nincs is annál nagyszerűbb, mint amikor eltűnnek a különbözőségek és bepillanthat az utazó idegen tájak világába. Mindezt úgy megismerve, hogy végigutazik a tájakon, látja az ott élők történelmi idővonalát, megkóstolhatja a helyi ízeket, átélheti az utcák nyüzsgését és láthatja a legszebb tájakat. Egy-két hét is kevés ahhoz, hogy kimerítően megismerhesse az utazó a célországot, de mindenképpen indíttatást ad egy következő, még mélyebb tartalmú látogatásra.

2. A kaland egymagában biztonságot is jelent, hiszen a program minden lépése előre megszervezett. A repülőjáratok a legoptimálisabb időpontokban, ill. csatlakozással illeszkednek a programhoz, hogy Ön a lehető legtöbb időt tölthesse az úticélon. A célországokban kényelmes, modern, légkondicionált autóbuszokkal utaznak csoportjaink, biztonságos kényelemben, legyen szó akár európai vagy egzotikus országokról. Több országot, vagy nagy területeket bejáró útjainkon szuperexpressz vonatokat vagy belföldi repülőjáratokat használunk, hogy a közlekedés minél kevesebb időt vegyen el a látnivalóktól és egyben érdekes, izgalmas is legyen.

3. Létezik tökéletesség? Szerintünk az idegenvezetésben igen. Sok - sok visszatérő utasunk is ezt bizonyítja, név szerint keresve azon utazásokat, melyeket a már megismert és megkedvelt idegenvezetőnk kísér. Minden programunkon ott vannak, rengeteg lexikális tudást, helyismeretet, tapasztalatot és az utazni jó érzést közvetítve utasainknak. Útjainkat kétséget kizáróan az ország legjobb idegenvezetői vezetik, tudásuk és személyiségük legjavát adva.

4. Chemol Klasszikusok azon programok, melyeket cégünk több, mint 20 éve szervez és indít , például Izraelbe, Kubába, Kínába, Portugáliába, Olaszországba. Ezek Premium utazások és többnyire megadják a Látni és pihenni élményt, hiszen a körutazás mellett tengerparti szálláshelyeken pihenhetik ki a sűrű programot utasaink. Új országok, útvonalak minden szezonban találhatók kínálatunkban, így megismerheti a Föld legszebb és legértékesebb kincseit. Mert mi más lenne oly’ nagyszerű, ami felér a Matchu Picchu látványával, a Grand Canyon méreteivel, Angkor ősi falaival, a Serengeti nagy állatvonulásával, az Okavango-delta faunájával vagy Kiotó templomaival, a Taj Mahaj légiességével, a jordániai Petra elveszett városával? Gyűjtse össze élete nagy pillanatait velünk!

5. Szállodáink mindig az adott városban, jó elhelyezkedéssel - elérhető közlekedéssel vagy pont a központi részen helyezkednek el és mindig a megfizethető és az arra érdemes kategóriát jelentik. Üdülő programoknál ki-ki igénye és lehetősége szerint válogathat a különböző árfekvésekben, de az alap és a biztos pont minden esetben a szálloda megfelelősége –tekintve a célországot- és optimális elhelyezkedése.

6. Változatos útvonalak: minden igényre találunk megfelelő programot, körutazást. Van, aki nem szeret sokat gyalogolni, így részére oylan programot ajánlunk , ahol a városnézések alatt nem kell sokat sétálni. Aki aktívabb választhat olyan körutazást, ahol nemzeti parkokat látogathat meg, óvárosokban gyalogos városnézésen vehet részt. Szárazföldi és hajós út kombinációban minden élményből kiveheti a részét és itt nem csupán a több ezer fős luxus tengerjáró hajókra gondolunk, de a sokkal családiasabb, személyesebb, ugyanakkor magas színvonalú folyami hajózásokra is. Válasszon kedvére!

7. Több variáció egy országra. Szereti az építészetet? A föld változatos geológiáját? A modern és hatalmas metropoliszokat? Vagy a csendes, békés természetet? Velünk mindenki megtalálja azt a programot, amire vágyik. Ha szereti a nagy és nyüzsgő megapoliszokat, vegyen részt Peking és Shanghai programon. Ha a természetet kedveli nézze meg a híressé vált Avatar hegyet , vagy az óriás pandákat szintén Kínában. Ha szereti a tempós utazást, válassza a 15 napos nagy kínai körutazást, mialatt számos világörökséget megtekinthet. És mindez egy országin belüli választék. Ugyanígy válogathat kedve szerint más úticélokban is.

8. Személyhez és személyre szóló szolgáltatások. Körutazásaink kis létszámú csoportokban utaznak, kényelmesen, elengánsan. Utazás előtt irodánkban minden információt megadunk és munkatársaink 24 órán belül válaszolnak kérdéseire, kéréseire. Fogalását személyesen, de elektronikus úton is intézheti, gyors és pontos kiszolgálásban lesz része.

9. Minden utazás egyszeri, megismételhetetlen, valódi élmény. Irodánk szervezésében még ennél is többet adunk! Repülős körutazásaink sok programmal a legtöbbet nyújtják Önnek a legjobb árakon. Állandó kedvezmények - törzsutas és előfoglalási kedvezmény, és újdonságok várják. Akár egyénileg, baráti társasággal, akár csoporthoz csatlakozva szeretne utazni.

Velünk kezdődik az utazás és Öné a felfedezés öröme...